Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Malö 40 Classic 

2 495 000 SEK
Malö 40 Classic
Michael Staufeldt
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2005
Båten ligger i: Höllviken
Tillverkare: Malö Yachts
Pris  2 495 000 SEK / 239 555 EURO / 1 784 369 DKK

Alla bilder Skriv ut Utrustningslista - Malo 40 Classic

Såld

Båten såldes: 2020-06-10
Denne fantastiske Malö 40 Classic er blevet solgt til Danmark. Hun kommmer dog fortsat til at husere i Øresund, da de nye glade ejere har udgangspunkt her.

Sälja Malö Yachts? Vi hjälper dig

Båtagent har sedan starten 2005 förmedlat 1207 båtar varav 11 st Malö Yachts.
Sälja båt? Kontakta oss för fri rådgivning

Malö 40 Classic i absolut högsta Orust kvalitet. Denna har den flexibla tre-kabiners-lösningen, plats till o gå vart du vil!

Malö 40 Classic är en stor 40-fots Orustbåt av högsta kvalitet. På Malös lite sedvanligt lågmälda sätt är båten i själva verket 41,5 fot lång. Med den positiva aktern har båten ett rejält akterdäck med en j¨¨atte stor stuv i. På flera sätt ger detta aktersittbrunnsbåtens fördel med en djupare och större sittbrunn jämfört med en mittsittbrunnsbåt, samtidigt som Classic-versionen akterdäck ger en båt med gångbord runt hela båten, något som gör det både enkelt och säkert att röra sig på däck. Det skadar ju inte heller att däcket som helhet har breda och plana ytor att röra sig på.Ytorna är lagda med vackraste teak, vilket både ger halkskydd och är vackert att titta på.

Sittbrunnen har Malös numera legendariska lösning med en targabåge som ger möjlighet till en mycket praktisk, funktionell och säker lösning för storskotet, samtidigt som den fungerar som stöd för både sprayhood och sittbrunnskapell. Resultatat blir en stor sittbrunn som dessutom är enkel att anpassa till vädret utan att känslan av rymd och runtomsikt går förlorad.

Denna Malö 40 Classic har dessutom tre-kabinerslösningen, vilket gör den extra flexibel. Här finns den lite mer ovanliga möjligheten att segla en klassisk Orust-båt i högsta kvalitet och att samtidigt ha boendeflexibiliteten som en tre-kabinerslösning ger. Stor familj med många barn? Seglande par med både barn och barnbarn på besök då och då? Par med gäster? Familj med gäster? Familj med barn och deras kompisar? Det finns helt enkelt väldigt få begränsningar.

Som alltid på Malö är inredningssnickerierna och detaljkvaliteten av absolut högsta kvalitet. Bara känslan att röra vid grabbräcken och snickeridetaljer gör att man vill stanna kvar ombord. Här har inte en enda rationaliserande genväg tagits, hantverket är bländande med vackra rundningar och passningen både vad det gäller mått och träets ådring är i särklass. Att dessutom allting sitter där det skall och att all utrustning ombord är från de bästa tillverkare varvet kunde uppbringa gör känslan av både stolthet och trygghet påtaglig.

Salongen är mycket rymlig och har en flexibel matplats om babord med Malös eleganta bord som enkelt går att förvandla till ett större matsalsbord. På styrbords sida finns två bekväma fåtöljer med en mindre "bar" emellan.

På samma sätt som resten av båten är båtens pentry rejält och har all den stuv och utrustning som behövs för livet ombord. Toaletten med dusch är givetvis inredd i de bästa materialen så att den både är snygg att se på men också tålig och lättskött.

Här finns ankarspel både fram och bak, en stark grå maskin från Yanmar, vinschar från Andersen, listan är lång.

En helt igenom fantastisk båt. Kolla också test i Cruising World

Fakta:

Löa: 12,65 m
Lvl: 10,50 m

Bredd: 3,83 m

Djup: 1,87 m

Deplacement: ca. 9 500 kg
Kölvikt: 3 600 kg

Motor: Yanmar 54 Hk. 1738 timmar
Bränsle: 260 L

Vatten:455 L
Varmvatten: 40 L

Septiktank: 70 L
Masthöjd:17,90 mUtrustning:
För komplett utrustningslista,se PDF-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning:

Seldén rullmast
Löstagbart kutterstag
Vattenbuen värme, Eberspächer D10W Hydronic
Elektriska ankarspel i både för och akter
Bogpropeller
Foldingpropeller Flex-O-Fold
Hållare för utombordare i akterstuven
+45 21 48 88 80

Läs mer om Michael Staufeldt

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 2+7?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler bilder på Malö 40 Classic

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
26/5 -20 kl. 13:33
"Märkliga tider"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 8+2?