Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

44 Fod Aluminium Yacht 

555 000 DKK
44 Fod Aluminium Yacht
Michael Staufeldt
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 1975
Båten ligger i: Ishøj
Tillverkare: Dan Olsen
Pris  555 000 DKK / 796 459 SEK / 74 340 EURO

Alla bilder Skriv ut Layout List of equipment - 44 Foot Aluminium Yacht

44 Fots Aluminium Motor Yacht til resa eller boende. Båten är byggd som One Off på Dan Olsens Båtvarv i Sønderborg, och är af närvarande ägare fixat upp till en stånd, där hon är klar till den stora kanalresa, eller som boende för den som önskar en unik bostad i det maritima miljö.

Denna unika 44 fots motorbåt i aluminium är ritad av den ursprungliga ägaren A.E. Haaning och konstruerad och byggd 1975 av Dan Olsen i Sønderborg, Danmark. Det var meningen att båtmodellen skulle gå i produktion, men så blev det inte, så detta är det enda exemplaret.

Båten har klassiska motorbåtslinier, vilket ger en behaglig gång genom sjön. Båten har breda och säkra skarndäck och generellt bra ytor att röra sig på runt hela båten. Båten är mycket rymlig, med god plats och funktionalitet i alla utrymmen ombord. Umgängesytorna, salongen, sovhytterna och pentryt, allt är rymligt och funktionellt.

Man kommer in i salongen akterifrån via en dörr om babord och möts av en ljus och rymd som en båt i denna storlek ger. Nuvarande ägare använder salongen som sitt vardagsrum, även om här också finns den inre styrplatsen. På babords sida finns det inbyggda skåp under skarndäck och på styrbord sida kan man inreda på samma sätt ned skåp eller om man hellre vill, en bokhylla. Hela salongen är omgiven av stora fönster som har persienner så att ljusinsläppet kan anpassas och avskildhet ordnas.

Från salongen går man via ett par steg ner till det välinredda pentryt där det också finns en separat matplats. Pentry med matplats är precis som salongen ett välkomnande och trevligt utrymme ombord. Morsø-kabinen som är installerad i mitten bidrager den ombonande känslan. I det funktionella pentryt finns bl a en ny spis med ugn från ENO och kylskåp med frontöppnad dörr.

Från pentryt har man tillgång till båtens badrum och toalett.

Föröver från salongen kommer man in i skeppets sovavdelning, där det finns två enkelkojer, som också kan sättas ihop till en stor dubbelkoj. I det utrymme som tidigare var den främre toaletten finns idag en stor garderob, en "walk-in closet". .

Båten har tre olika däck, ett akterdäck med gott om plats för middagar utomhus, grill, samt nedgång till badplattformen i aktern, ovanpå salongen finns ännu ett däck, brodäcket, också detta med gott om plats fö umgänge och avslappning. Här finns också den övre styrplatsen från vilken man har en utmärkt utsikt över hela båten. Föröver finns ännu ett mindre däck där också ankarspelet är placerat. Alla gångytor är generösa och båten är trygg och lätt att röra sig på. Alla däcksytor ät klädda med teak, omlagd av tidigare ägare ca 2008. Teaken är i mycket gott skick. Masten på vilken radarn sitter kan fällas så att man ta sig fram på de europeiska kanalerna, även under de lite lägre broarna.

Motorn byttes 1990 till en färskvattenkyld Perkins på 140 Hk. Denna motor ger båten en behaglig marschfart på 8 knop och en toppfart på 18 knop.

Denna båt är unik och ger kommande den kommande ägaren möjlighet att förverkliga sina drömmar och planer oberoende om det handlar om längre turer, att nyttja båten som ett sommarnöje, eller för året runt boende. Endast fantasin sätter begränsningarna.

Båtplatsen i Ishöj kan övertas med fördelaktiga villkor.Dimensioner:

Længde: 13,4 m
Bredde: 4,20 m
Dybgang: 1,20 m
Vægt:   8.500 kg
Højde fra vandlinie :
Motor: Perkins 1990, 140 HK
Diesel: 2 x 500 ltr.
Ferskvand: 2 x 200 ltr

Yderligere specifikationer: Se vedlagte udstyrsliste i pdf.

+45 21 48 88 80

Läs mer om Michael Staufeldt

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 8+5?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler bilder på 44 Fod Aluminium Yacht

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
18/5 -19 kl. 14:08
"Handen på hjärtat, vem behöver egentligen en båt?"
Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 5+0?