Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Salona 37 

875 000 DKK
Salona 37
Michael Staufeldt
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2009
Båten ligger i: København
Tillverkare: Salona Yachts
Pris  875 000 DKK / 1 256 796 SEK / 117 592 EURO

Alla bilder Skriv ut Equipment List - Salona 37

Såld

Båten såldes: 2021-05-31
Denna sköna Salona 37 har blivit såld och kommer framöver o vistas som mest i Danske Storebælt.

Sälja Salona Yachts? Vi hjälper dig

Båtagent har sedan starten 2005 förmedlat 1560 båtar.
Sälja båt? Kontakta oss för fri rådgivning

Salona 37 från 2009 i bra skick säljas av första ägare. Just sjösatt och klargjort till sina nya ägare.

Salona 37 blev framställat av AD Boats i Croatien efter design av Jernej Jakobin (J&J) under perioden 2007 till 2011. Båtbranchen gav designet mycket lov som den närmast perfekta kombinationen av performance och cruising i storleken 10-12 meter. Av denna årsaken blev båten också samma år Boat of the Year i båda Europa och USA.

 

Hjärtat i Salona 37ans konstruktion är ett stålram, vilket kopplar ihop mast och köl till själva skrovet. Hela denna ramen har skyddats ytterligare genom o vara täckt över av GRP. En av dommarna vid European Boat of the Year sammanfattade detta som – denna konstruktionen är som ett konstverk vilket samtidig demonstrerar principen hängslen och linning för säkerhet inom båtbranschen. Skrovet är massiv till vattenlinjen och med en kärna av Airex över vattenlinjen och däcket. Det finns dessutom vattentäta skott båda framme och bak, det bak sitter framför rorkulten som en extra säkerhet.

 

Denna Salona 37a har medium kölen på 2 meter, tre kabiners layout och fullt Harken däckslayout. Hon har dessutom teakdäck och alcantara tyg på dynorna i salong och kabiner. Extra skap finns också i salongen. Man vistas enkelt och säkert på dom breda däcksytorna. Den stora Anker brunn går o använda som utrymme för spinnaker under kappsegling och är även tillräckligt stor till o ha ankare, kätting och fendrar på plats under vanlig cruising. Ankarspelet och furler har även funnit plats under däck här.

 

Salona 37ans kappseglings förmågan är väl kända nu, men även om man bara vill använda båten till vanlig cruising och semester, då vill man njuta av att hon är båda snabb och komfortabel på havet som en bra kombination av båda världen. Under däck är hon gjort till o kunna vistas bra och säkert under fart med säkra pilot kojar över soffor i salongen, men dessa funkar också fint som del av bak dyna på sofforna, när kappsegling inte är syftet.

 

Denna Salona 37 har blivit vårdat av sin enda ägare tills nu. Dom har själv hämtat henne från varvet, och har löpande uppdaterat båten, som nu är sjösatt och klar till sina nya ägare.

 

Ovan hittar ni en utrustningslista (Equipment List) i pdf som ni kan ladda ner. Men tak gärna kontakt till ansvariga mäklare, om ni har några frågor.

Båten synas också i 360 graders foton på våran virtuella båtmässa www.boatagentshow.com

 

Data:

LOA: 12,29 m

Bredd: 3,60 m

Djupgående: 2,0 m

Fuel: ca. 150 ltr

Vatten: ca. 130 ltr.

Vägt: ca. 6400 Kgs

Ballast: ca. 3,400 Kgs

 

Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekomendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köparens undersökningsplikt kvarstår.

+45 21 48 88 80

Läs mer om Michael Staufeldt

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 3+5?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler bilder på Salona 37

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 5+4?