Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Malö 36

175 000 EUR
Malö 36
Niklas Lindgren
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2001
Båten ligger i: Hamburg
Tillverkare: Malö
Pris  175 000 EURO / 1 795 866 SEK

Alla bilder Skriv ut Utrustningslista - Malo 36 M36-Brochure

Malö 36 från 2001 säljes av andra ägaren. Härlig båt som har används försiktigt av båda ägarna. En Malö 36 är av högsta kvalitet!

Malö 36 är verkligen en äkta Malö med fina linjer och en klassisk tidlös design. Båten andas kvalitet och är ett lysande exempel på en riktig Orustbåt. Båten lämpar sig perfekt för det seglande paret eller för familjen som ställer höga krav på såväl detaljer som helhet. Dåligt väder är inget problem, Malö 36 seglar bra även i hårdare väder.   

 

Under däck är komforten hög och inredningen i mattlackerad och handpolerad mahogny är av absolut högsta klass. Salongen är bekväm med två längsgående soffor som vid behov kan bäddas om till två extrakojer. Båten har två hytter. I den främre kabinen finns en stor dubbelkoj och gott om stuvutrymmen i form av två garderober, två skåp och två stora draglådor. På babord sida i förpiken finns även en sittplats, samt två öppningsbara portlights och en skylight som ger fint ljusinsläpp och god ventilation.

I akterkabinen finns en dubbelkoj och mycket stuvutrymmen. I sittbrunnen finns en lucka ner till akterkabinen, bara ett exempel på en av båtens alla smarta lösningar. Om styrbord vid nedgången finns en toalett med dusch, med toaletten monterad långskepps så att den kan användas på alla bogar. För om toaletten finns navigationsplats som kanske numera ofta används som "ombordkontor". Om babord vid nedgången finns ett stort och välutrustat pentry med bland annat gasolspis med ugn, två djupa hoar, rejäl kylbox och frys.

 

Detta exemplar har under större delen av sitt liv haft en ägare som används henne mycket sparsamt och försiktigt. Nuvarande och andre ägaren säljer. Båten är i mycket fint skick och är både välutrustad och kontinuerligt uppdaterad, mycket under 2021.

Data

LOA: 11.35 m

LWL: 9.45 m

Beam: 3.48 m

Draft: 1.79 m

Displacement : 7700 kg

Keel weight: 3100 kg (lead)

Engine: Yanmar 3JH3E, 40 Hp, straight shaft, 3-bladed folding propeller Flex-O-Fold

Diesel: 235 l

Water: 420 l

Septic tank: 70 l

Design: Leif Ängermark


 

0709-50 59 89

Läs mer om Niklas Lindgren

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 7+8?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler bilder på Malö 36

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 6+6?