Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Bavaria 34 Cruiser 

1 175 000 DKK
Bavaria 34 Cruiser
Michael Staufeldt
Ansvarig mäklare
Årsmodell: 2018
Båten ligger i: Jyllinge
Tillverkare: Bavaria Yachts
Pris  1 175 000 DKK / 1 763 346 SEK / 157 802 EURO

Alla bilder Skriv ut Equipment List - Bavaria 34 Cruiser - 2018

Bavaria 34 Cruiser från 2018, sjösatt Juni 2019 med många uppgraderingar och allt du behöver för ett långt uppehåll på vattnet.

Bavaria 34 Cruiser. 3:e generationen av den otroligt populära 10-metersbåten från Bavaria. Modellen är den senaste version och är redan en av de mest populära i Cruiser-serien. Båten har utvecklats främst för familjesegling, men i den senaste versionen har Bavaria konstruerat en båt som seglar riktigt bra i alla slags väder och enkelt kan hanteras av en liten besättning.


Denna modellen är från 2018, men sjösattas först i juni 2019 och har utrustats av sin enda ägare med allt du behöver för enkel segling och långa vistelser ombord.


Båten har uppgraderats med den större D1-30-motorn från Volvo Penta, masten är från Selden med rullsegel och RodKick, den har dubbla rattar från Jefa, vilket gör det enkelt att ta sig till badplattformen under ankring och förtöjning, precis som segling på kryssningar är lätt att hantera, då man sitter bra och högt och styr på båda sidor, och då har båten fått det stora elektronikpaketet från Garmin.


Tillgång till båten är lätt både akter via badplattformen, framifrån via den köpta brädan till ankarskenan, och om du liggar långskepps är detta inget hinder, eftersom båten också är utrustad med grindar mittskepps.


Sittbrunnen är otroligt välutrustad med ett fantastiskt fast bord med fällbara bordsskivor. Dessutom har ägaren köpt in det extra stora sittbrunnskapellet med ståhöjd och utrustat sittbrunnsbänkarna med läckra formade kuddar från Kapell & Annat. Cockpit har teak på alla ytor, vilket ser ut som nytt.


Under däck hittar du en otroligt rymlig hytt, med en enorm akterkabin om styrbord med extra fönster i skrovet – vilket gör denna otroligt ljus. Du hittar den mycket stora toaletten med dusch om babord. Du har det stora välutrustade pentry styrbord, där nuvarande ägare valt att inte använda gasspisen utan en elektrisk. (Den ursprungliga spisen monteras vid sjösätning till våren). Du har en stor salong med gott om plats runt fällbordet med inbyggda lådor och fack för barskåpet. Förskepp en stor dubbelkoj och gott om stuvutrymme. I 2-kabinmodellen har du också en navigeringsplats / skrivbord.


Båten har inte seglat mycket och stått alltid inomhus i hall från oktober till april. Ägaren måste tyvärr gå i land och måste bli av med denna härliga båt.


För fullständig lista över utrustning kan du ladda ner pdf-filen ovan. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig mäklare via mail eller telefon.

 

Specifications:

LOA.                                            9,99 m 

LWL                                             9,15 m

Beam                                           3,42 m 

Draft                                            1,58 m

Standing height cabin                    1,95 m

Displacement                                  5,5 t 

Ballast approx.                              1,37 t

Water approx.                              150 ltrs 

Fuel tank approx.                         150 ltrs 

Engine                                         Volvo Penta D1-30

+45 21 48 88 80

Läs mer om Michael Staufeldt

Intresseanmälan


Spamskydd: Vad är 7+0?

Tipsa din vän om denna båt

Finansiering med Swedbank
Vi kan erbjuda bra finansiering genom Swedbank Finans. Vi kan ofta låna ut upp till 80% av köpeskillingen med båten som säkerhet.

Fler Bavaria Yachts till salu
Bavaria 35 Match RESERVERAD, år 2004
Bavaria 46, år 2005

Fler bilder på Bavaria 34 Cruiser

Klicka för att se större bild och bildkommentar. För att lättare gå mellan bilderna: Använd tangentbordets höger/vänster pil eller datormusens scroll.

Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
Spamskydd: Vad är 4+4?